Nuttige Websites

AlterforHum, Another Belgian HR Universe

sites utiles

Alter forHum is als onafhankelijk en multidisciplinair netwerk bestaande uit HR professionals, advocaten en consultants, gebaseerd op waarden van enthousiasme, complementariteit, openheid en actie. De vrijwillige en geëngageerde leden van Alter Forhum geloven in een vooruitstrevende en menselijke benadering van personeel en stellen zich tot taak om een platform van creativiteit, uitwisseling en diensten aan de gemeenschap te ontwikkelen.

MijnStage.be

sites utiles 2

Zoals de naam het al verraad is MijnStage.be een platform waar zowel bedrijven, scholen als studenten worden verenigd in een zoektocht naar een dynamische stage.

De studenten kunnen de verschillende stageoffertes online nakijken die de bedrijven gepost hebben. Op deze stageoffertes kunnen de studenten ook ineens solliciteren.

Scholen registreren zich om te communiceren met de verschillende bedrijven over hun verwachtingen ten aanzien van de inhoud van de cursus.

Zoekt u een stage of een stagiaire? Dan is MijnStage.be het ideale kanaal om er één te zoeken.

Het team van MijnStage.be staat in voor het verzamelen en verspreiden van de verschillende stageoffertes naar de potentiële kandidaten en naar de desbetreffende scholen.

MijnStage.be is een onmisbare schakel tussen de werelden van onderwijs, opleiding en het bedrijfsleven.

Website — www.mijnstage.be
Contact — info@mijnstage.be

Chômage info

Ce blog, créé par un ancien chômeur, vise avant tout à limiter le temps, l’énergie et le coût des démarches administratives entreprises par les chercheurs d’emploi, en mettant à leur disposition toutes les informations utiles. Chômage Info se veut avant tout une plateforme de partage d’expériences, de renseignements et d’astuces.

Site — chomageinfo.canalblog.com
Contact — julien.bruyere@hotmail.fr