Pre-Job Day

Blink uit dankzij een optimale voorbereiding!

Neem deel aan de «Pre Job Day» voorbehouden aan de eerste 100 kandidaten die zich inschrijven.

Waarom een Pre Job Day ?

De nodige informatie en raadgeving verschaffen om je bezoek en interviews optimaal voor te bereiden
–>Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken, zorg ervoor dat het een goede indruk is.

Waaruit bestaat een Pre Job Day?

  • Voorstelling van de beroepen/sectoren met betrekking tot de Job Day : de beroepen/sectoren beter kennen biedt je de mogelijkheid om de jobs die je wenst maar vooral die beantwoorden aan jouw competenties beter te cibleren
  • Presentatie van de bedrijven die deelnemen aan de Job Day en vermelding van de jobaanbiedingen
  • Introductie tot de begeleidingsformules & hulp voor werkzoekenden : kennis hebben van de formules die van toepassing zijn voor jou kan een pluspunt zijn in je sollicitatiegesprek.
  • Tips & triggs om uw gesprek goed voor te bereiden: praktische raadgeving voor de presentatie van jouw CV maar vooral wat wel of niet mag tijdens een sollicitatiegesprek zal je toelaten om je gesprek goed voor te bereiden en zal het gesprek ook vergemakkelijken.
  • Mogelijkheid om je in te schrijven op taal- en persoonlijkheids-/sociale compententie tests : een unieke opportuniteit om jezelf beter te leren kennen. Jouw troeven kun je gebruiken tijdens je sollicitatiegesprek en jouw zwakke punten kun je bijwerken.

Deze voorbereiding is een belangrijke tool, zowel voor jou als voor de recruiters :
Een goed voorbereide kandidaat = een gemotiveerde kandidaat

Elke deelnemer aan de Pre Job Day en aan minimum 1 van de aangeboden tests ontvangt een «PRIORITY PASS» voor de Job Day van de vrijdag die volgt. Deze pass bewijst dat je deelgenomen hebt aan de voorbereidingssessie en biedt je een prioritaire toegang tot de Job Day, van 9u30 tot 10u00.

Voor bepaalde Job Days biedt de deelname aan de voorbereidingssessie ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een wedstrijd (zie programma/details van de afzonderlijke Pre Job Days).

INSCHRIJVING & PROGRAMMA’S:

Transport, Logistiek & Havengebied –  21 Maart 2016 (uitsluitend op uitnodiging)

Toerisme, Hotelwezen & meeting Industry – maart 2016 (voorbereiding op Job Day van  maart 2016) - détails en inschrijving (info beschikbaar vanaf eind februari  2016)